VREME DOLASKA
19
VREME DOLASKA
21
ODRASLI
2
DECA
0

Venčanja

U SLAVU LJUBAVI

Ljubav je emocija koju uvek i uvek iznova veličamo i slavimo. Važno je sa kim, gde i kako odajemo počast osećanju, koje život čini čarobnim.

Jedan od najlepših i najvažnijih dana u životu većine ljudi je dan venčanja. Bez obzira da li planirate intimno venčanje ili glamuroznu ceremoniju naš iskusni tim je spreman da vam pomogne u planiranju i realizaciji vaše najlepše životne proslave.

CHECK LISTA

Lista obaveza za organizaciju venčanja je duga. Zato je dobar izbor izabrati tim koji ima puno iskustva sa organizacijom najlepših događaja.

Organizacija idealnog venčanja podrazumeva mnoštvo detalja od kojih svaki pojedinačno treba izvesti savršeno. Proces pripreme je složen, zahteva strpljenje, znanje i ljubav.

Naš tim je tu da prema vašim idejama i željama, izvede perfektno sve do najsitnijih detalja. Cilj nam je i želja, da u našem prostoru na dan vašeg venčanja, vi opušteno zablistate u punom sjaju.

Izuzetne prednosti:

Hotel je na par minuta pešice od Saborne crkve Svetog Nikole glavnog i najvećeg pravoslavnog hrama u Vršcu u kojoj se izvodi ceremonija crkvenog venčanja.

Hotel je pozicioniran preko puta Gradske kuće u Vršcu u kojoj se dešava čin građanskog venčanja.

DETALJNIJE

ZA VAS SMO SA PAŽNJOM PRIPREMILI PAKETE USLUGA KAKO BI VAM DODATNO ULEPŠALI SVEČANE TRENUTKE.


Hotel SRBIJA mladencima poklanja:
  • Apartman za mladence
  • Popust za smeštaj gostiju
  • Popust za decu do 10 godina
  • Osnovnu dekoraciju sale
  • Besplatan parking

OSIM SVADBENIH SVEČANOSTI, U PROSTORU HOTELA SRBIJA ČESTO ORGANIZUJEMO I PROSLAVE ROĐENDANA, KRŠTENJA, MATURE, GODIŠNJICE BRAKA.

Zakazivanje termina i detaljne informacije:

Mob: + 381 66 8076 226
e-mail: dragana.f@hotelsrbija.rs