VREME DOLASKA
19
VREME DOLASKA
21
ODRASLI
2
DECA
0

O nama

Najbolja lokacija u srcu grada

Hotel Srbija ima savršenu lokaciju, u samom srcu grada. Sa prozora naših soba pogled pada na Gradsku kuću Vršca, čiji holovi pričaju viševekovnu priču, o izgradnji i razvoju ovog bogatog vinogradarskog kraja.

Naši dragi gosti su savremeni poslovni ljudi, sportske ekipe, ali i pojedinci i porodice u potrazi za odmorom u idealnoj srazmeri urbane atmosfere i prirode. Lokacija hotela je savršena polazna tačka za obilazak gradskog jezgra, ali i raskošne prirode Vršca, šarmantnog banatskog grada pod bregom.

DETALJNIJE
REZERVIŠI SVOJU SOBU ODMAH

Hotel raspolaže

sa dva restorana i 4 banket sale, te odgovara standardima i za kongresni turizam, sportske pripreme, a i organizaciju svečanosti. Odnos cene, kvaliteta i lokacije Hotela Srbija je savršen, pa nam se naši gosti rado vraćaju.

HOTELSKE USLUGE

Parking

• Hotel ima garažu sa video-nadzorom i cena po danu je 1.000 RSD. Zbog ograničenog broja parking mesta, rezervacije su obavezne.
• Takođe, u sklopu hotela imamo i otvoreni parking pod video-nadzorom, koji je besplatan za goste koji imaju smeštaj u hotelu.
• Ako ipak želite da svoje vozilo parkirate na gradskom parkingu, cena dnevne karte je 200 RSD, a sat vremena 45 RSD. Naplata se vrši u periodu 7-21h.